Juni 2001 
 


Vejret i Entebbe lige nu
Ligger ca. 35 km. fra Kampala

IT-Manager
Info om Uganda
Nyhedsbrev
Billeder og video
Gæstebog
Kontakt

 

[ Juli 2002 ] Safaritur ] November 2002 ] Februar 2003 ] Undervisning i Nord-Uganda ] Tilmeld/Frameld nyhedsbrev ] Juni 2001 ] August 2001 ] Oktober 2001 ] Tanzania-tur ] Glimt fra Uganda ] December 2001 ] Marts 2002 ]"Nu begynder det at lakke mod enden" sagde manden, da han hældte fernis ned ad ryggen.

Sådan har jeg det også - nu hvor der er 2½ måned til min afrejse. Det er mærkeligt at 7 års overvejelser om at tage til Afrika og tjene Gud nu endelig er afsluttet og ser ud som til at lykkes. Jeg er utrolig taknemmelig over, at de store linier efterhånden er faldet på plads, og at jeg dermed kan se frem til min. 1 år i Uganda.

Når det så er sagt, så kommer alle de lav-praktiske overvejelser om hvad jeg har brug for at tage med, og hvordan jeg får organiseret det hele. Uoverskueligheden er hård, og til tider ved at tage modet fra mig. Men her må jeg også stole på, at Gud er med og vil hjælpe mig igennem.

En af de trælse opgaver er at skulle søge om orlov på arbejdet. siden april 1999 har jeg arbejdet som projektleder i Tele Danmark - nu TDC Services (efter opsplitningen af Tele Danmark i 5 selvstændige selskaber). Jeg har et spændende og meget frit job, med gode kollegaer og samarbejdspartnere. Derfor er det ekstra hårdt at skulle bede om orlov. Pt. ved jeg ikke om jeg får den, men ellers må jeg glæde mig over 2½ gode år.

Du må meget gerne bede om, at alle forberedelserne falder i hak, og at jeg ikke må blive alt for stresset, men kan nyde den sidste tid I Danmark.

Venlig hilsen

Per Balsløw Østergaard


Winston Churchill