IT-Manager 
 Vejret i Entebbe lige nu
(Ligger ca. 35 km. fra Kampala)

IT-Manager
Info om Uganda
Nyhedsbrev
Billeder
Gæstebog
Kontakt

 

Jeg er ofte blevet stillet følgende spørgsmål om, hvorfor jeg ønsker at bruge ét til to år i Uganda som IT-Manager.

Spg: Hvorfor tager du af sted?

Når jeg i midten af august (2001) forlader vores lille dejlige land og tager den lange vej til Uganda, så ligger der mange og lange overvejelser til grund for det. Allerede for 5-7 år siden fik jeg lyst til at komme til udlandet og bruge min uddannelse som Datalog. Jeg "kom til" at lave en aftale med Gud om, at hvis han hjælp mig igennem studiet, så ville jeg også gerne tjene ham i udlandet. Gud holdt sin del af løftet, da jeg blev færdig som Cand. Scient i Datalogi og Informationspsykologi i 1997. Derefter måtte jeg så prøve at overholde min del!!! Først prøvede jeg at komme til Tanzania som volontør i litteraturarbejdet (for LM) og senere som IT-Manager (for MAF), men begge stillinger glippede. Efter et par års arbejde, ser det nu endelig ud til, at det lykkes at komme til Uganda (for MAF). Jeg har efterhånden fundet ud af, at jeg ikke kan "falde til ro" i Danmark før jeg har tjent Gud i udlandet med min uddannelse. Derved kan jeg få opfyldt følgende:

  • At holde min del af aftalen med Gud, og tjene ham med min uddannelse.
  • Opleve et andet land og dets kultur i længere tid end et par ugers ferie og dermed springe ud på Guds løfter og prøve noget "vildt".
  • At få bedre styr på det engelske sprog i skrift og tale.

 

 

 

 

DIKU
Datalogisk Institut
Københavns Universitet

 

Spg: Hvem er MAF?

MAF
står for Mission Air Force.... griner.... nej det er det som mange gætter på!!! MAF står for Mission Aviation Fellowship og deres formål er at "give evangeliet vinger og derved bringe evangeliet ud til så mange mennesker som muligt". Men MAF er mere og andet end flyvemaskiner. MAF er også elektronik på højt plan, e-mail hubs, radioteknik, satellit- navigation m.m. MAF har interesse for tekniske hjælpemidler, der kan hjælpe mennesker til at høre om Jesus som deres frelser.

 


Mission Aviation Fellowship - Danmark
Spg: Hvorfor lige Uganda?

Tja... hvorfor ikke... Det var også meningen at jeg først skulle til Tanzania, hvor LM jo har meget arbejde, men da det glippede med stillingen i Dodoma, så kom der en lignende stilling i Uganda, og det glæder jeg mig meget til!!

 Luthersk Missionsforening

Spg: Hvad skal du lave i Uganda?

Som det pt. ser ud, skal jeg arbejde med følgende områder:
  • Vedligeholde og videreudvikle det emailbaserede kommunikationssystem (Servere og Outlook- og CCmail- klienter)
  • Foretage lettere hardware reparationer
  • Undervise MAF ansatte og MAFs kunder i IT-relaterede spørgsmål.
  • Overdrage stillingen til lokale kræfter efter endt ansættelse.

 

Spg: Er der andre danskere?

Nej - ikke på nuværende tidspunkt. De andre missionærer og arbejdskollegaer kommer fra USA, Canada, England og Holland.

 

Spg: Hvad gør du med dit arbejde hos Tele Danmark?

Da jeg er utrolig glad for mit arbejde som projektleder hos TDC Services, har jeg ansøgt og fået ét års orlov. Jeg kan derfor tage afsted med sindsro og vide, at der er et job til mig igen, når jeg omkring den 14. august 2002 vender tilbage til Danmark. (i april 2002 forlængede jeg kontrakten med 13 måneder, så jeg forventer at vende hjem omkring august/september 2003)

TDC Tele Danmark
TDC Tele Danmark

TDC Services
Er der andre spørgsmål du gerne vil have svar på, så send mig en mail til per@periuganda.dk